MIKSI TEHDÄ TÖITÄ KANSSAMME?

Meillä Forssa Engineeringillä on vahva tahtotila ylittää asiakkaamme odotukset tarjoamalla luotettavaa palvelua jokaisella osaamisalueellamme. Yli kolmen vuosikymmenen vankalla kokemuksella pystymme tuottamaan palvelua, joka ylittää korkeimmatkin laatuvaatimukset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja korkea vaatimustasomme laadun suhteen takaa asiakkaillemme parhaan lopputuloksen.

LUOTETTAVUUS

Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina niin asiakkaidemme kuin toimittajiemme keskuudessa. Operoimme suoraselkäisesti äijämeiningillä ja toimitamme sen, mitä olemme luvanneet. Se on yksi tärkeimmistä arvoistamme ja toimii ohjenuorana kaikessa tekemisessämme. Tämän vuoksi asiakassuhteemme ovat pitkäkestoisia.

TODISTETUSTI LAADUKAS

Tavoitteenamme on aina ylittää odotukset tuottamalla palveluja, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Meidät tunnetaan alan parhaimpana hitsauksen toimittajana ja toimintamme laatu perustuukin sertifioituihin ISO 9001- ja ISO 3834-2 -järjestelmiin. Kaikilla hitsareillamme on SFS-EN 9606-1 mukainen hitsaajan pätevyys.

TURVALLISUUS

Kun puhumme turvallisuudesta, se ei kata ainoastaan omia operaatiotamme, vaan ulottuu myös yrityksemme ulkopuolelle. Turvallisuus tarkoittaa terveyttä ja hyvinvointia omille työntekijöillemme ja mahdollisuutta tehdä töitä ilman pelkoa loukkaantumisesta. Se tarkoittaa turvallisia ratkaisuja asiakkaillemme koskien samalla kaikkia yhteistyökumppaneitamme. Kiireisestä aikataulusta huolimatta takaamme työn turvallisen laadun.

VANKKA KOKEMUS

Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus ja ymmärrämme globaalien teollisten yritysten tavan toimia ja pystymme näin vastaamaan heidän tarpeisiinsa. Olemme luotettava tekijä ja työskentelemme pitkäjänteisesti luodaksemme pysyviä kumppanuuksia.