TÄYDEN PALVELUN TOIMIJA.

Toimitamme sovitusti ja aikataulussa tankit ja säiliöt sekä niihin liittyvät putkistot, teräsrakenteet ja laiteasennukset. Teemme kaikki toimituksemme vaadittujen normien, standardien ja tilaajan toiveiden mukaisesti sisältäen dokumentoinnit ja tarkastukset. Toimintamme laatu perustuu sertifioituihin laatujärjestelmiin ja kaikilla hitsaajillamme on SFS-EN 9606-1 mukaiset hitsaajan pätevyydet.

VARASTOSÄILIÖ- & PUTKISTOURAKOINNIT

Olemme täyden palvelun tolling-urakoitsija ja erikoistuneet paikallaan rakennettavien suurien maanpäällisten varastosäiliöiden ja putkistojen rakentamiseen luotettavasti ja tehokkaasti.

TERÄSRAKENTEET

Teemme myös kaikki tarvittavat teräsrakenteet, jotka liittyvät urakoimiemme varastosäiliöiden sekä putkistojen rakentamiseen.

LAITEASENNUKSET

Meillä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus laite- ja koneasennuksista. Teemme asennukset turvallisesti ja takaamme korkealaatuisen lopputuloksen.

YLLÄPITO

Haluamme tarjota asiakkaillemme jatkumon sitoutumalla ylläpitämään sekä huoltamaan tekemämme ja toimittamamme tuotteet ja asennukset.

NOSTURIVUOKRAUS

Maksimoidaksemme tehokkuuden ja taataksemme turvallisuuden teemme suurimman osan nostoista omilla nostimillamme. Lisäpalveluna vuokraamme nosturikalustoamme.